Lidmaatschap

Als lid kun je het hele jaar tennissen tenzij het weer dat niet toelaat.  Een lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Je kunt elk moment lid worden. Het lidmaatschap van de vereniging is inclusief het lidmaatschap van de KNLTB. Aanmelden kan hier!

Inzet van leden

Ook onze vereniging kan niet bestaan zonder inzet van leden. Als lid dien je enkele keren per jaar inzetbaar te zijn voor kantinedienst en/of parkonderhoud.

Contributie

Vanaf 1 januari 2024 gelden de volgende contributietarieven voor het lidmaatschap van RSV Voorwijk:

Senioren (18 jaar of ouder):  € 150,00 per jaar 
Juniorleden (12 jaar t/m 17 jaar):  €  45,00 per jaar 
Juniorleden (7 t/m 11 jaar):  €  45,00 per jaar 
Jeugdleden (t/m 6 jaar):  €  22,00 per jaar 
Buitenleden (wonend >35km van De Wijk):  €  65,00 per jaar 

 

 

 

 

 

Wordt je in de loop van het jaar lid dan wordt de contributie tot einde van het kalenderjaar naar rato berekend op basis van het aantal resterende maanden.

Contributie inning

De betaling van de contributie verloopt standaard per automatische incasso, maar kan naar keuze ook gedaan worden middels een iDEAL betaling. Je ontvangt hierover automatisch een bericht via de mail.

Wijzigingen

E-mailadres, telefoonnummer en pasfoto kan onder Mijn club (rechtsbovenin scherm, tabblad mijn profiel) aangepast worden. Wel eerst inloggen!

Opzegging

Opzegging van het lidmaatschap dient voor 1 december gedaan te worden. Bij voorkeur per email bij de ledenadministratie. Het lidmaatschap eindigt dan op 31 december. Bij een latere opzegging blijft de contributie over het nieuwe seizoen verschuldigd. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 522 442 052

RSV Voorwijk

Wiltenweg 31C
7957 AM de Wijk

KVK-nummer

40045242